Политика приватности

Ова Политика приватности служи да вам објасни које податке прикупљамо о вама и како користимо те податке, као и да вам пружимо све друге битне информације у вези са вашим подацима а у вези претраживања овом сајту. Ова Политика приватности, односно заштита личних података, постављена је у циљу ускладивања са Општом уредбом о заштити података о личности (ГДПР).

Дом за смештај одраслих лица Блаце – Трбуње, (у даљем тексту: („Дом“, „ми”, „нама”, „наше”, „нас”) означава правно лице које управља сајтом на веб адреси https://www.domtrbunje.org.rs
Подаци о личности – означавају податке који се односе на физичка лица која се у неком тренутку могу идентификовати.
Корисник – означава посетиоца нашег вебсајта.
Подаци о коришћењу – означавају податке које корисник својим јасним прихватањем услова омогућује да се користе у сврху побољшања корисничког искуства.
Колачићи – означавају мале скупове једноставних датотека који се чувају у веб прегледачу корисника док прегледа неки вебсајт.

https://www.domtrbunje.org.rs је власништво Дома за смештај одраслих лица Блаце-Трбуње. Садржај на https://www.domtrbunje.org.rs ( текст, фотографије, видео снимци и друго) је власништво Дома за смештај одраслих лица Блаце – Трбуње, уколико није другачије назначено.

Ова интернет страница је дизајнирана тако да поштује следеће домаће и међународно законодавство у погледу заштите података и приватности корисника:
Закон о заштити података о личности из 2018. године Републике Србије
Закон о заштити података из 1988. године (ДПА) Уједињеног Краљевства Аустралијски закон о приватности из 1998. године (АПА)
Општа уредба о заштити података о личности из 2016. године (ГДПР) Европског парламента и Савета

Ево неких врста информација које сакупљамо:
као и већина веб сајтова, овај сајт користи Google Analitics (GA) за праћење интеракција корисника. Користимо ове податке за утврђивање броја посета, односно корисника који користе наш сајт, како бисмо разумели њихове потребе и како бисмо употпунили корисничко искуство.

Прикупљамо само информације за које нам дате свој пристанак. На пример, не знамо вашу адресу е-поште, осим ако нам не пошаљете путем имејла или формулара. Ове податке користимо само унутар наше компаније и нећемо их продавати или дистрибуирати другим лицима.

Сарађујемо са трећим лицима за обраду података у наше име. Ове треће стране су пажљиво одабране и оне су у складу са законима наведеним у тексту.

Дом може изменити ову политику приватности по потреби.
Дом задржава право измене ове политике приватности по потреби, како би се придржавала и била у складу са изменама и допунама у законима и прописима.
Нећемо експлицитно обавештавати наше клијенте или кориснике веб страница о овим променама. Уместо тога, препоручујемо да повремено проверавате ову страницу за било какве промене политике.

Translate »